De Vallvidrera a La Floresta

Ahir, una vegada més, va tocar un recorregut per Collserola. Vam anar de Vallvidrera, la de dalt, fins a la Floresta, passant per can Cuyàs i per Can Busquets.Les nostres sortides per Collserola son freqüents, però no ens cansen, atesa la admiració que tenim per aquestta serralada litoral i els avantatges que representa per a una sortida matinal des de Barcelona.El dia era clar i dalt de Vallvidrera, en sortir del funicular, la fresqueta era intensa i contrastava amb la temperatura d’abaix. No va ser fins a mig matí que l’anorac o els jersei van començar a fer nosa.Com sempre fem els veterans, primer vam esmorzar, aquesta vegada la bar de la plaça, gent de tracte amable i que té un magnífic mirador cap a la ciutat.Vam ser catorze i els pocs i poc significatius desnivells del recorregut van permetre els grupets de conversa que tant bon amaniment donen a aquestes sortides.

Una mica més enllà de la meitat del recorregut, com solem fer, ens vam aturar a “fer la poma” o els ganyips, o el que vulgueu.

En arribar a la Floresta, anat cap a buscar el tren, vam passar per aquest tros de carretera, que com es pot  veure té tota una direcció ocupada pels cotxes aparcats. Una imatge si més no curiosa, atès que se suposa que quan es tria viure en un lloc com aquest es fa tot cercant una certa qualitat, oi?No sé si son cotxes de gent que hagi agafat el tren per anar a Barcelona.En qualsevol cas va caldre vegilar força amb els pocs cotxes amb els que ens vam creuar, doncs no hi ha voravia ni pas fora de la carretera, de manera que ens hi jugàvem el físic.[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.